Innehåll
Här får du lära dig att laga mat med vår italienska kock Marino Petrillo som delar med sig av sina kunskaper, dessutom lär du dig om dryck och tillbehör, samt italienska uttryck och matkultur.
Deltagarna arbetar i grupper och därefter avnjuter ni måltiden tillsammans med övriga kursdeltagare och diskuterar råvaror, recept och italiensk matkultur.
Teori varvas med praktik.
Kursen är på lördag 5 april kl 14-17.
Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper i matlagning.
Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.
Kursmaterial
Kostnad för råvaror tillkommer och betalas till kursledaren, ca 175 kr.
Ta med egen diskhandduk, förkläde och burk/matlåda ifall det blir mat över. Du får utskrivna recept.
Viktigt!
Meddela eventuella allergier vid anmälan till kursen, använd meddelanderutan.
För din information: I vårt kök hanteras alla sorters livsmedel så som: gluten, mjölkprotein, laktos, nötter mm.
Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.
Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner
Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor
Deltagaravgift: 525 kr
Summa: 525 kr