Ort
Stockholm
Startdatum
21 Sep 2024
Tid
10:00-13:45
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Patrik Karlsson
Nummer
56845
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Världen runt med en kyckling

Innehåll

Förvandla en kyckling till din egen personliga världsomsegling. Lär dig hur mat skiljer sig åt i olika delar av världen och den karakteristiska smaken skapas. Hur gör man en Indisk curry, spansk paella, en vietnamesisk nudelsallad, persisk gryta, kinesiska dumplings eller koreansk bi bim bap. Hur kan man tänka för att inte all mat du lagar ska smaka likadant och kan du med en enda kyckling skapa en hel veckas mat med varierade smaker. 

Kursledare

Patrik har lärt sig laga mat på allt från Michelin restauranger och exklusiva Dumplingsrestauranger till hamburger hak och fängelser. 
Som kursledare vill Patrik inspirera till att vardagens matlagning blir en magisk stund för dina vänner och familj, där smaken, den enkla råvaran och matens balans skapar en upplevelse som stannar kvar.

Upplägg

Prat om matkultur och tekniker runt recepten. Deltagarna arbetar i mindre grupper och arbetar utifrån recept och egna experiment. Kvällen avslutas med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av och diska det sista av kärl och porslin.

Förkunskaper

Alla är välkomna!


Kursmaterial


Recept som du använder på kursen. Kostnad för råvaror, material och recept ingår i avgiften.

Utvecklingsmöjligheter

Medborgarskolan har många andra spännande matkurser att välja mellan.

Läs mer på vår hemsida medborgarskolan.se

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Relaterade artiklar

Mat och dryck

Europa på en tallrik med Gaja!

Gaja Dudkiewicz är utbildad gastronom och kursledare inom mat & dryck på Medborgarskolan i Stockholm. Under hösten 2023 lanserar hon en ny spännande kursserie s...

24 augusti 2023
Läs vidare om "Europa på en tallrik med Gaja!"

Utforska ämnesområde