Ort
Vetlanda
Startdatum
23 Okt 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
45628
Pris
1 200 kr

Om arrangemanget

Yoga passar alla och gör oss både smidigare och starkare. Yoga skapar balans och närvaro och hjälper dig att må bra i både kropp och själ.

Innehåll
Kundaliniyoga är en mjuk men kraftfull yogaform som passar alla, oavsett ålder eller fysisk form. Den hjälper dig att förena kropp, sinne och själ med enkla verktyg som ökar uthållighet, kraft, koncentration, medvetenhet och medkänsla.
Vi börjar yogapasset med att landa in på mattan och släppa dagens stress. Vi gör dynamiska rörelser och kraftfulla andningsövningar. Passet avslutas med en längre avslappning/vila.

Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs. Kundaliniyoga är för alla och anpassas efter dina egna förutsättningar.

Bra att veta:
-    Vi träffas klockan 17.30-19 onsdagar i 8 veckor.
-    Ha gärna mjuka, bekväma kläder. Vi tränar barfota, men ta gärna med en filt och/eller varma strumpor till avslappningen.
-    Yogamattor finns att låna, men ta gärna med egen om du har. Även några varma filtar finns att låna på plats.

Välkommen till oss!
Yogakursen sker i Medborgarskolans lokaler, Kyrkogatan 20, Vetlanda (danssal på 2:a våningen, ingång på baksidan).

Om anmälan
-    Du får en kallelse via e-post eller post innan kursstart. Prova första tillfället gratis, men anmäl dig i förväg. Om du inte vill fortsätta, kontakta oss innan andra tillfället för att avanmäla dig kostnadsfritt.
-    Vi reserverar oss för att startdatum kan komma att ändras, alternativt att kursen ej kan starta pga. för få anmälda deltagare. 
-    Vill du delbetala kursen? Ange detta i meddelandefältet vid anmälan.
-    Friskvårdsbidrag: Använd gärna ditt friskvårdsbidrag till yogakursen 
-    Läs mer om våra allmänna villkor 

Kursledare:
Jag heter Marita Surell och har yogat i över 15 år. För mig är yoga ett sätt att ta hand om mig själv och hitta inre balans. Yogan hjälper mig själv att vara här och nu i mitt vardagliga liv och har gjort mig starkare fysiskt och psykiskt, vigare och gett mig mer välbefinnande. Jag ser fram emot att dela dessa tekniker med dig för att hjälpa dig må bättre både fysiskt och psykiskt.

Om Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen. 
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande kurs för cirkelledare.

Rabatter och förmåner
Under kursens gång har du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan. Läs mer här

Vid frågor eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Ort

Medborgarskolan Vetlanda

Kyrkogatan 20, Vetlanda

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 200 kr

Summa: 1 200 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde