Ort
Linköping
Startdatum
19 Okt 2024
Tid
11:00-15:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
45576
Pris
800 kr

Om arrangemanget

Kom och prova olika roliga sätt att skapa medan vi bygger en miniatyrvärld som kan stå själv som egen display eller vara en överraskning i handgjorda böcker, art journals eller kort.

Denna kurs arrangeras i samarbete med mgnART, och hålls i deras lokaler. Läs mer om mgnART på mgnart.se 

Upplägg

Under kursen kan vi använda färgpennor, gouache, akvarell, akryl, gellitryck och ännu flera tekniker medan vi utforskar lekfulla sätt att hitta inspiration och idéer. Vi kommer också prata om hur man övervinner rädslan att förstöra både ett nytt ark papper och ett pågående projekt och prova olika övningar att komma igång. Du kommer få tips om hur du skapar visuellt intresse och kontrollerar fokuspunkten som gäller även andra konstnärliga projekt.

När kursen är klar kommer du ha en charmig miniatyrvärld, och kunskap att gå vidare varhelst fantasin tar dig. Den här kursen är för alla som vill ha roligt oavsett ålder eller erfarenhet.

Material ingår i kursavgiften. Du har också 10% rabatt på hela sortimentet hos mgn ART, om du vill ta ut svängarna ännu mer, eller vill fortsätta hemma.

För de som vill gå djupare finns en kurs på sex tillfällen, där vi kommer bygga tre olika världar och hinner prova många fler tekniker. Kom och ha roligt medan vi lär oss nya sätt att leka loss med skaparglädje.

Kursmaterial

Allt material som behövs ingår.

Kursledare

Riley Töörn är utbildad konstnär och pysselfantast från Colorado.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos mgnART och Akademibokhandeln samt 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

MgnART

Ribstonvägen 2, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 800 kr

Summa: 800 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde