Ort
Skellefteå
Startdatum
14 Okt 2024
Tid
17:30-20:30
Dag
Måndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
57000
Pris
625 kr

Om arrangemanget

Du behöver inte vara vegan, den här kursen välkomnar alla som vill utforska läckra, näringsrika växtbaserade måltider. You don't have to be vegan, this course welcomes anyone who wants to explore delicious, nutritious plant-based meals. Kursen är på engelska. In english

INNEHÅLL
Du kommer att lära dig att göra god mat på ett sätt som är enkelt, genomförbart och ekonomiskt. 
Laga mat på ett snabbt sätt. 
Skapa enkla, läckra och tillfredsställande växtbaserade måltider när som helst på dygnet med hjälp av måltidsmallar för oändliga smakkombinationer. 
Närma dig växtbaserad matlagning medvetet, med fokus på hållbarhet, läkning och njutning. 
Få förtroende för att anta och upprätthålla en växtbaserad livsstil med hela livsmedel, oavsett om du minskar eller eliminerar animaliska produkter.

You will learn how to make delicious food in a way that is easy, doable and economical.
Make meals in a quick way.
Create simple, delicious, and satisfying plant-based meals for any time of day, using meal templates for endless flavor combinations.
Approach plant-based cooking mindfully, focusing on sustainability, healing, and enjoyment.
Gain confidence in adopting and maintaining a Whole Food, Plant-Based lifestyle, whether reducing or eliminating animal products.

FÖRKUNSKAP – Prior knowledge
Ingen. None

BRA ATT VETA – Good to know
Vi lagar mat i grupper där ni får välja en mängd olika vegetabiliska livsmedel, inklusive grönsaker, spannmål, baljväxter, frukt, nötter, frön, örter och kryddor. När vi är klara sitter vi ner och äter tillsammans. 

We cook in groups where you get to choose a variety of plant foods, including vegetables, grains, legumes, fruits, nuts, seeds, herbs and spices. When we're done, we sit down and eat together.

KURSLEDARE - Course leader
Sedan 2015 har Olivia engagerat sig i en vegansk livsstil som bygger på 11 år som vegetarian. Genom denna resa läkte hon och höll balansen mellan sin psoriasis och en växtbaserad kost, vilket visar kraften i näring för att uppnå bättre hälsa. Under årens lopp har hon fått omfattande kunskap om växtbaserad kost, hållbarhet och ett hälsosamt liv. 

Since 2015, Olivia has been committed to a vegan lifestyle, building on 11 years of being vegetarian. Through this journey, she healed and keeping balance her psoriasis with a whole food plant-based diet, demonstrating the power of nutrition in achieving better health. Over the years, she’s gained extensive knowledge about plant-based eating, sustainability, and healthy living. 

KURSMATERIAL - Course material
Råvaror, recept och material ingår i avgiften. Material (e-handbok) finns även på svenska och kommer att mailas ut.
Det är viktigt att du meddelar oss om eventuella allergier senast 4 dagar innan kursen. Den kommer att vara växtbaserad, laktos- och glutenfri. 

Raw materials, recipes and materials is included in the fee. Material (e-handbook) will be emailed out.
It is important that you notify us of any allergies no later than 4 days before the course. It will be plant based, lactose- and gluten free. 

Ort

Medborgarskolan Skellefteå

Storgatan 37 B, Skellefteå

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 625 kr

Summa: 625 kr

Utforska ämnesområde