Europa på en tallrik med Gaja!
Gaja Dudkiewicz är utbildad gastronom och kursledare inom mat & dryck på Medborgarskolan i Stockholm. Under hösten 2023 lanserar hon en ny spännande kursserie s...
Förvandla en kyckling till din egen personliga världsomsegling. Lär dig hur mat skiljer sig åt i olika delar av världen och den karakteristiska smaken skapas. Hur gör man en Indisk curry, vietnamesisk nudelsallad, persisk gryta, kinesiska dumplings eller koreansk bi bim bap. Hur kan man tänka för att inte all mat du lagar ska smaka likadant och kan du med en enda kyckling skapa en hel veckas mat med varierade smaker.
Patrik har lärt sig laga mat på allt från michelinrestauranger och exlusiva Dumplingsrestauranger till gamingbarer och fängelser och kommer att ge dig en del tips från den professionella restaurangvärlden.
Som kursledare vill Patrik inspirera till att vardagens matlagning blir en magisk stund för dina vänner och din familj. En oas där smaken, den enkla råvaran och matens balans skapar en upplevelse som stannar kvar.
2 tillfällen helgen 29/3 och 30/3
Prat om matkultur och tekniker runt som tillagats under kursen. Deltagarna arbetar i mindre grupper och arbetar utifrån recept och egna experiment. Kvällen avslutas med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av och diska.
Alla är välkomna!
Kunskap. Kostnad för råvaror ingår i avgiften.
Medborgarskolan har många andra spännande matkurser att välja mellan. Läs mer på vår hemsida
www.medborgarskolan.se stockholm
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln.
Deltagaravgift: 2 590 kr
Summa: 2 590 kr