Startdatum
29 Sep 2024
Tid
13:00-15:15
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
56973
Pris
0 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Upptäck Södermalms bästa secondhandbutiker och lär dig om hållbar shopping på en guidad vandring genom en av Stockholms mest färgstarka områden. Perfekt för dig som vill hitta unika fynd och shoppa medvetet!

Upplägg

Upptäck Södermalms bästa secondhandbutiker på en inspirerande vandring! Följ med på en 2 timmar och 15 minuter lång guidad tur genom en av Stockholms trendigaste områden och få insikt i var du hittar de mest unika fynden längs populära Hornsgatan. Under vandringen besöker vi ett urval av Södermalms mest populära secondhandbutiker, där vi gör flera stopp för att kika in i butikerna och för att prata om hållbar shopping. Få tips på allt från vintagekläder till retroinredning och lär dig hur du kan ge nytt liv åt gamla favoriter. Perfekt för dig som vill shoppa medvetet och hitta dolda skatter!

Denna vandring riktar sig till dig som är intresserad av secondhandvaror eller som vill lära dig mer om att shoppa mer hållbart – för miljön, socialt och för plånboken.

Praktisk Information

Mötesplats: Artikel 2, Peter Myndes Backe 8 (vid Götgatan)

Datum 29 september kl 13.00-15.15

Kostnad: Gratis 

Vi kan stöta på både trappor, backar och kullerstenar – bra skor är en riktigt god idé.  Tiden kan komma att ändras på grund av väderleken.

Förkunskaper

Inga förkunskaper förutom nyfikenhet!

Ledare

Emilie N. Onnela är en passionerad förespråkare för hållbarhet och medveten konsumtion, med en särskild kärlek för secondhand och unika fynd. Med en skarp blick för kvalitet och stil, hjälper Emilie andra att upptäcka nya ställen att fynda på samtidigt som de gör mer hållbara val. Hennes djupa engagemang för att handla medvetet och hennes erfarenhet av secondhandshopping gör henne till en inspirerande ledare för alla som vill kombinera stil med hållbarhet.

Anmälan om du har samordningsnummer eller LMA-nummer

För deltagare med LMA-nummer eller samordningsnummer, vänligen maila ditt LMA-nummer eller samordningsnummer, fullständiga namn, adress, telefonnummer och e-postadress till folkbildning@medborgarskolanstockholm.se 

Intyg
Ett intyg kan utfärdas på att du har deltagit i vandringen om du deltar.

Arangemanget görs med stöd av Stockholm stad

Utforska ämnesområde