Ort
Vilhelmina
Startdatum
6 Nov 2024
Tid
13:30-15:00
Dag
Onsdag
Nummer
57118
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Gillar du att läsa? Eller att skriva? Letar du i litteraturen för att kanske hitta tröst eller för att finna förståelse? Då är denna träff något för dig.

Biblioterapi gör det möjligt att, i grupp eller på egen hand, utforska vår inre värld, möta oss själva och lära känna nya delar av oss själva.

Läsande och skrivande kan ge känsla av samhörighet och leda till nya insikter. Böcker och texter föder tankar som underlättar samtal och diskussioner om upplevelser och känslor. Biblioterapi kan användas i hälsofrämjande och personlighetsutvecklande syfte, men också i psykoterapeutiskt arbete.

Denna föreläsning ger dig en inblick i hur läsning kan ge dig mer än du först tror.  Joakim kommer visa hur man kan upptäcka nya sätt att använda läsning i sin vardag och hur man kan på ett enkelt sätt lära sig mer om sig själv genom det. Välkommen till en träff i litteraturens tecken som ger mer läslust och nya insikter.

Vi bjuder på ett lätt fika och allt är konstnadsfritt. Berätta gärna för en vän och kom till träffen tillsammans.

PLATS: Vilhelmina folkbibliotek

TID: 13:30 – 15:00

OM LEDAREN

Joakim Pasma är bibliotekarie på Alva kultur på Norrlands universitetssjukhus i Umeå och utbildad i det biblioterapeutiska arbetssättet vid Marie Cederschiölds högskola.

 

Ort

Vilhelmina Folkbibliotek

Tingsgatan 8, Folkets Hus, Vilhelmina

Visa på karta

Utforska ämnesområde