Vi gör tårtbotten, fyllning, marsipanlock och dekorerar. Du får lära dig kunskap och knep om hur du bäst gör en prinsesstårta, såsom marsipanlock utan veck.
En dagskurs för nybörjare. Vi arbetar individuellt samt eventuellt i mindre grupper. Alla hjälper till plocka undan, diska och återställa köket innan vi avslutar dagen.
Inga förkunskaper, alla är välkomna.
Silvia Rexinger är diplomerad konditor med erfarenhet från Grand Hotel i Stockholm och driver bakningskontot silviarexinger på Instagram.Hon har passion för både det stora och lilla och älskar att göra allt från tårtor till desserter, småkakor, godis och glass.
Som kursledare vill Silvia få den som är nyfiken på bakning att våga ta steget, oavsett om man är nybörjare eller vill upptäcka något nytt. Med pepp och lättsamhet hjälper hon dig att ta din bakning till nya höjder.
recept och instruktioner som du använder på kursen. Kostnad för råvaror ingår och du går hem med din tårta.
Vi erbjuder många fler bakkurser, både matbröd och söta bakkurser.
Åldersgräns 13 år (visst utrymme för undantag finns, kontakta Medborgarskolan för dialog innan kursanmälan görs). Deltagare under 18 år behöver komma i sällskap med ansvarig vuxen som också anmäler sig till kursen.
Information om allergier, intoleranser och kosthållningar behöver ske vid anmälan till kursen. Ange detta i meddelandefältet i samband med anmälan.
Recept och instruktioner som du använder på kursen. Kostnad för råvaror ingår.
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.
Deltagaravgift: 1 195 kr
Summa: 1 195 kr