Ort
Gävle
Startdatum
21 Nov 2024
Tid
17:30-18:30
Dag
Torsdag
Nummer
84588
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Välkommen till ett inspirerande och roligt prova på-tillfälle där du får chansen att utforska Pole dance. Detta tillfälle är perfekt för dig som vill prova något nytt, utmana dig själv och ha roligt.

Innehåll

På våra prova på tillfällen får du testa Pole dance som träningsform. Vi ger en introduktion till olika stilar inom sporten och vår träningsfilosofi. Vi gör en kort anpassad uppvärmning, alla får sedan göra snurrar och enkla trick och sedan sätter vi ihop det vi lärt oss till en koreografi som vi dansar tillsammans. Kom som du är, alla kan dansa Pole. 

Material

Shorts och T-shirt/linne är lämpliga träningskläder.

Kostnad och anmälan

Det kostar 100 kr för prova på, och avgiften dras av om du väljer att bli medlem hos Gävle Polesällskap.  Ni anmäler er direkt till dem gavlepolesallskap@gmail.com och swishar 100 kr till 1230679621 och märk med ”prova på”. 

Kursledare

Minna fick en kurs i poledance som 40-årspresent och fastnade direkt. Hon genomförde en instruktörsutbildning i Stockholm 2018 och har varit instruktör sedan dess, senast på The Studio i Gävle. Hon har tävlat och uppträtt både internationellt och i Sverige.

Kattis började med poledance 2009 och har varit instruktör sedan 2015. Hon har instruerat på Pole and Fitness, Pole Poison och senast på The Studio i Gävle. Hon har tagit klasser med många av de stora namnen inom pole och över hela Sverige, såväl som världen.

Plats 

I Gävle Polesällskaps lokaler på Storgatan 11, Gävle.

Ort

Gävle Polesällskap

Storgatan 11, Gävle

Visa på karta

Utforska ämnesområde