Ort
Örnsköldsvik
Startdatum
16 Nov 2024
Tid
09:00-15:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
57237
Pris
600 kr

Om arrangemanget

Det här är en "prova på" dag där det blandas teori med praktisk träning. Du får en inblick i vad det egentligen är man tränar när man utövar mindfulness. Vi tittar på vilka hälsoeffekter det ger och du får prova på olika övningar.

Närvaroträning - Nyfiken på mindfulness?

Välkommen till en lugn dag i hälsan tecken som kan ge inspiriation till fortsatt närvaroträning. 

Kom som du är i bekväma kläder. Alla övningar kan lätt individanpassas och går även att göra på stol. 

Det här är en "prova på" dag där det blandas teori med praktisk träning. Du får en inblick i vad det egentligen är man tränar när man utövar mindfulness. Vi tittar på vilka hälsoeffekter det ger och du får prova på olika övningar. 

Upplägg: 

Workshopen börjar kl 09:00 och slutar 15:00 inklusive 2 fikapauser och lunch. Egen medhavd lunch kan värmas i mikro eller så kan man gå ut och äta. Kaffe/Te och frukt ingår i avgiften.

Mattor finns att låna på plats. Vill man ta med egen så går det bra.

Vi håller till i Medborgarskolans lokaler på viktoriaesplanaden 8C i Örnsköldsvik. 

Kursledare

Pamela Degerman är utbildad mindfulnessintruktör hos Mindfulnesscenter. Tidigare har hon arbetat med rehablitering och utbildar sig just nu till stresscoach. 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Friskvård

Använd friskvårdsbidraget via Epassi: https://services.epassi.se/ui/merchant-search?benefitType=WELLNESS&searchParams=medborgarskolan+%C3%B6rnsk%C3%B6ldsvik

  • Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag men fråga efter kvitto efter att du har betalat kursen. Läs mer om friskvård hos oss.
  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar, friskvårdskvitton eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss, välj Örnsköldsvik.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Frågor:

Wille Johansson

wille.johansson@medborgarskolan.se

Tel. 073 867 63 42

Ort

Medborgarskolan Örnsköldsvik

Viktoriaesplanaden 8C, Örnsköldsvik

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 600 kr

Summa: 600 kr

Utforska ämnesområde