Ort
Lund
Startdatum
10 Sep 2024
Tid
18:10-18:55
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Mathias Dümmatzen
Nummer
68261
Pris
1 250 kr

Om arrangemanget

Det är här det börjar! Älskar du att sjunga och spela teater? Kan du inte låta bli att showa? Då har du kommit rätt! På musikalklasserna utvecklar vi på ett lekfullt och åldersanpassat sätt grunderna I sång och teater med målet att stärka varje deltagares självförtroende.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Detta är både för dig som gått innan och för dig som är ny. Du ska ha fyllt 10 år för att gå kursen alt fylla inom de närmsta månaderna.

Kursledare
Mathias Dümmatzen
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Rörelsevänliga kläder.

Invänta alltid din kallelse till kursen! Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

RABATT PÅ DANS-, MUSIK, SÅNG OCH TEATERKURSER (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Ort

Medborgarskolan - Kultur

Bangatan 10 A (en trappa ner), Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 250 kr

Summa: 1 250 kr

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde