Ort
Borås
Startdatum
17 Nov 2024
Tid
10:00-12:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
49753
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Välkommen till en inspirerande förmiddag där yoga, meditation och föreläsning förenas för att skapa en atmosfär av positivitet och mindfulness. Låt Sarah guida dig genom insikter och verktyg som hjälper dig att omfamna ett mer positivt tankesätt och hitta inre lugn.

Vi startar med att vi sitter på våra yogamattor och lyssnar när Sarah delar med sig av sina insikter och verktyg för att skapa positivitet i vårt tänkande och liv. Under denna inspirerande session får du möjlighet att reflektera över dina egna tankar och mönster, samt lära dig strategier för att främja en mer positiv livssyn.

Efter detta kommer vi att gå vidare till en guidad yoga- och meditationssession, där vi tillsammans utforskar mindfulness och hur vi kan förankra oss i nuet. Genom att kombinera dessa element strävar vi efter att skapa en lugn och stödjande atmosfär, där du kan koppla av och återhämta dig. Under yogapasset fokuserar vi på att släppa stress och spänningar, och istället omfamna en känsla av lugn och harmoni.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogautövare, är alla välkomna att delta
Ta med dig en öppen attityd och en vilja att utforska nya perspektiv. Låt oss tillsammans skapa ett tillfälle fylld av gemenskap, positiv energi och djupare medvetenhet. 

Yogamattor finnes på plats, men du får gärna ta med din egen matta.
Bekväma kläder rekommenderas.

Dörrarna är öppna från 9.30, kom gärna lite innan vi börjar.

 

Ledare: Sarah Nasser

 

Tillfället är kostnadsfritt, men begränsat antal platser så du behöver boka in dig för att delta.
Om du får förhinder så vänligen avboka din plats så snart som möjligt, så någon annan kan få möjlighet att delta. Ej avbokad plats kommer debiteras 100 kr.

Ort

Medborgarskolan Borås

Skaraborgsvägen 35 E, Borås

Visa på karta

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde