Ort
Umeå
Startdatum
6 Nov 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
56473
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Har du gått en Italiensk kurs, men får sällan prata och underhålla din Italienska. Vi träffas och utvecklar vårt Italienska språkförråd tillsammans.

Den här kursen är för personer som inte har Italienska som modersmål som kanske redan har tekniska kunskaper i att tala Italienska men som vill utveckla färdigheter ytterligare för att prata med mer självförtroende med vänner och kollegor, hålla jämna steg med barnen eller har semesterplaner som kräver Italienska kunskaper. 
 
Vi täcker en mängd olika samtida ämnen och situationer, med hjälp av tidningsartiklar, tips på video, sånger och diskussioner med massor av interaktivitet och möjligheter att öva och utveckla dina Italienska språkkunskaper. 

Vi kommer också att läsa en lättläst bok, “Va´ dove ti porta il cuore” av Susanna Tamaro, Easy Readers, som vi kan diskutera om.  
 
INNEHÅLL OCH MÅL 
Fokus för den här kursen ligger på praktisk kommunikation, det vill säga tal- och lyssnarförmåga, för att bygga upp ditt ordförråd och hjälpa dig att utveckla självförtroende. 
Du kommer att ha gott om möjligheter att öva på det talade de Italienska språket genom diskussioner, debatter och samtalsaktiviteter. Vi jobbar med ovanliga talesätt och vardagsspråk och hur man integrerar dessa i det dagliga talet.  

Kursens mål är utveckling av: Italienska konversationsförmåga, Italienska ordförrådskunskaper, Italienska uttal 
 
FÖRKUNSKAP 
Kursen vänder sig till dig som talar Italienska på grundnivå och vill bli bättre på konversation. 
 
KURSLEDARE 
Silvia kommer från Florens och är legitimerad lärare i Italienska, hon har undervisat i Italienska hos oss och på annat håll som modersmålslärare under flera års tid. Hon vill dela med sig av Italienska språket och kulturen.  
   
KURS MATERIAL 
“Va´ dove ti porta il cuore” av Susanna Tamaro, Easy Readers 
 
BRA ATT VETA 
Vi bjuder på Kaffe/te under fikapausen. Välkommen till en rolig och givande kurs! 
 
Preliminärt startdatum - vänta alltid på din inbjudan till kursen 
 
Kontakt: 
Medborgarskolan Åsa Lindström  
070 948 86 60  
asa.lindstrom@medborgarskolan.se  

Ort

Medborgarskolan Umeå

Slöjdgatan 2, 1 tr, Umeå

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Utforska ämnesområde