Ort
Stockholm
Startdatum
3 Feb 2025
Tid
18:00-20:15
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Frida Rydblom
Nummer
57288
Pris
580 kr

Om arrangemanget

Att lära sig måla är något många drömmer om, men det kan kännas lite klurigt. Hur kommer man igång egentligen? Välkommen på en instegskurs i måleri på Assessorsgatan 14, Södermalm där vi lär oss från grunden tillsammans!

Innehåll

Denna kurs är på en mycket grundläggande nivå och vänder sig till dig som är nyfiken på måleri. Det kan vara roligt att gå ihop med exempelvis en vän eller anhörig! 

Tillsammans övar vi på hur man arbetar med komposition, färgkombination, skuggningar och lagertekniker. Du är även välkommen att ta med dig mindre motiv som du vill testa att måla av. 

Ingen tidigare erfarenhet behövs. 

Datum är 3/2, 10/2 och 17/2.

Material

Kursmaterial ingår ej. Vi rekommenderar att du kommer med en liten canvas (vi använder bordsstafflier) alternativ ett ritblock med tjockt papper som tål färg så som akvarellpapper. Därtill behöver du ta med de färger du vill arbeta med, dock ej oljefärger. Visst material går att köpa billigt på plats. 

Vi har inte möjlighet att förvara alster mellan lektionerna. 

Ledare

Frida Rydholm har en lång konstnärlig utbildning med erfarenhet av både skulptur och måleri. HÄR kan du se mer av Fridas konstnärsskap.

Utvecklingsmöjligheter

För ett mer djupgående lärande inom färg, form och hantverk rekomenderar vi kurserna som hålls i våra lokaler på Hagagatan.

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln:

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln. Läs HÄR om hur du gör.

Ort

Assessorsgatan/Amplified Equally

Assessorsgatan 14, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 580 kr

Summa: 580 kr

Utforska ämnesområde