Vill du lära dig att mäta, analysera och optimera digitala resultat med Google Analytics 4 (GA4)? Den här kursen är din guide till att utnyttja GA4:s avancerade funktioner för att förbättra din webbplats prestanda och skapa effektiva strategier baserade på data. Med fokus på praktiska övningar och strategisk förståelse får du verktygen att använda GA4 som en expert.
Vi guidar dig genom allt från att sätta upp rätt datainsamling till att analysera trafik och skapa insikter som driver resultat. Kursen avslutas med att du utvecklar och implementerar en åtgärdsplan baserad på verkliga data.
Du kommer bland annat få lära dig:
Efter kursen kommer du att kunna konfigurera och använda GA4 självständigt, tolka data för att förbättra din webbplats och utveckla strategier som leder till konkreta affärsresultat.
Anmäl dig idag och börja maximera värdet av din data med GA4!
Vi träffas i Medborgarskolans lokaler på Hagagatan 23A under 5 onsdagkvällar med start den 16 april klockan 18:00-20:15. Därefter ses vi:
Miad Khalili är utbildad E-commerce manager och har erfarenhet inom digital marknadsföring, webbutveckling och pedagogik. Under sin karriär har hon arbetat med SEO, sociala medier, analysverktyg som Google Analytics samt e-handel. Miad brinner för att dela med sig av sin kunskap och att hjälpa andra att lyckas med sina marknadsföringsstrategier.
Du kanske också är intresserad av kurserna Digital marknadsföring och strategi - Grundkurs och SEO - Strategisk och praktisk sökmarknadsföring
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som hjälper dig att växa som individ. Vi har ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen. Medborgarskolans främsta verksamhet är folkbildningsverksamheten.
Folkbildning är ett sätt att lära sig nya saker utanför vanliga skolor. Det sker på platser som bibliotek, folkhögskolor, studieförbund och genom föreläsningar. Målet är att ge alla i samhället en chans att lära sig nya kunskaper och utveckla nya tankesätt på ett demokratiskt och rättvist sätt.
Folkbildningens pedagogik handlar om att anpassa kurser och studiecirklar efter deltagarnas intressen och förutsättningar. Den är alltid frivillig och inte styrd av staten, men den har ändå varit viktig för Sveriges utbildnings- och kulturpolitik. Den handlar om att bredda kunskaper inom områden som inte bara rör yrken eller akademiska ämnen, utan också hjälper människor att förstå och orientera sig i samhället. Innehållet i folkbildning förändras över tid, beroende på vad människor behöver och vad som händer i samhället.
I dagens informationssamhälle hjälper folkbildningen oss att förstå och hantera all information som finns, se saker i ett större sammanhang och öka livskvaliteten. Det kan också bidra till större tolerans och förståelse för det som är främmande. En helhetssyn på livet och världen är en viktig del av folkbildningens idé.
Deltagaravgift: 1 399 kr
Summa: 1 399 kr