Ort
Stockholm
Startdatum
12 Okt 2024
Tid
10:00-13:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Charlotte Ageland
Nummer
55888
Pris
1 395 kr

Om arrangemanget

Vill du ha en annorlunda och minnesvärd stund - kanske till möhippan, svensexan, återträffen eller team-building för företaget? Kom och bind blommor med ditt eget sällskap, under ledning av en erfaren florist!

Skapa en unik blomsterupplevelse för ditt sällskap!

Upplev en oförglömlig halvdag där ni får chansen att binda blommor som proffs! Tillsammans dyker vi ner i den fantastiska världen av blomsterarrangemang, där ni även får lära er hemligheterna bakom hur man sköter blommorna för bästa hållbarhet. Anmäl er så kontaktar vi er!

Datumet ovan är bara ett förslag – vi anpassar oss efter er och hittar en dag och tid som passar just ert sällskap. Det räcker med en anmälan för att komma igång (sedan behöver varje deltagare registrera sig separat).

Priset gäller per person och inkluderar alla blommor, material och vägledning av en erfaren florist. Ni kan vara minst 6 och högst 10 personer. Vid färre deltagare blir priset per person något högre. Aktiviteten äger rum i våra inspirerande lokaler på Hagagatan 23A.

Observera att detta är en helt alkoholfri tillställning.

De vackra buketterna ni skapar får ni självklart ta med er hem. Glöm inte att ta med papperskassar för att bära hem era skapelser. Kom i bekväma skor och oömma kläder så att ni kan fokusera på att skapa magi med blommor!

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Materialavgift: 400 kr

Summa: 1 395 kr

Relaterade artiklar

Konst och hantverk

Florist för en dag - Blomstermoln

Att mötas genom kreativitet och gemensamt intresse för att lära sig något nytt är bland det bästa jag vet. Det bubblade av förväntan i trapphuset på Medborgarsk...

22 maj 2024
Malin Karlstedt
Läs vidare om "Florist för en dag - Blomstermoln"
Konst och hantverk

Kom liljor och ­akvileja, kom rosor och salvia!

Blommor är härligt året om, men visst är det något speciellt att kunna gå ut i naturen och plocka sig en bukett med prästkragar och smörblommor…  Terese Sidry...

20 april 2023
Marie Stenquist
Läs vidare om "Kom liljor och ­akvileja, kom rosor och salvia!"

Utforska ämnesområde