Sångerska sjunger i mikrofon.
Kurs

Barnkör - Make Some Noise! (kurs på engelska)

Ort
Ludvika
Startdatum
9 Okt 2024
Tid
17:15-18:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
84149
Pris
600 kr

Om arrangemanget

Make Some Noise! För alla barn som älskar att sjunga.

Om du har ett barn som alltid gör intressanta ljud med sin mun, då kan denna kurs vara perfekt! Att sjunga i en kör kan vara ett bra sätt att bygga upp självförtroende, självkänsla och är ett roligt sätt att lära sig att arbeta som en del av ett team. Det frigör också "må bra-kemikalier" i din hjärna som får dig att känna dig lycklig.

Ingen tidigare sångvana behövs.

Innehåll

Vi repeterar på Glashuset i Ludvika. Vi sjunger låtar från olika genrer som pop, soul, gospel och låtar från hela världen. Alla eller de flesta låtarna kommer att vara på engelska.

  • Onsdagar 17.15-18.15
  • 5 repetioner 
  • Varje repetion varar i en timme

Ålder

9-15 år

Material

Allt material ingår i kurspriset. Ta med en vattenflaska.

Förkunskaper

Ingen tidigare erfarenhet behövs. Ingen audition krävs. Bara lusten att sjunga.

Språk

Alla sessioner leds på engelska så vissa kunskaper i det engelska språket krävs.

Övrig information

Om ditt barn har särskilda behov eller behöver ytterligare stöd, vänligen meddela oss när du anmäler dig så att vi kan vara förberedda för att möta ditt barn på bästa sätt.

Kursledare

Möt Annemarie Anang, en mångsidig konstnär och utbildare som skapar vågor i konst- och utbildningsvärlden. Med en bakgrund inom sång, musik, skådespeleri, litteratur och utbildning tar Annemarie med sig en mångsidig kompetens till sin roll.

Efter att ha finslipat sitt hantverk på den berömda Royal Central School of Speech and Drama i London, har Annemarie gjort avtryck på både film och scen, med anmärkningsvärda framträdanden i populära TV-program som TED LASSO. Hennes teaterresa har också sett henne regelbundet samarbeta med ledande internationella teatersällskap, såsom innovativa PUNCHDRUNK ENRICHMENT, där hon också har lett körer, utarbetat teater och faciliterat workshops. I Sverige har hon sjungit med grammisvinnande folkmusikern Sara Parkman samt Opera på Skäret och utnämndes nyligen till konstnärlig ledare för de nya CandleLight Studios i Grängesberg.

Annemarie kommer ursprungligen från London och kallar nu Sverige för sitt hem. Hon omfamnar sin nya omgivning och är engagerad i att berika kulturlandskapet och inspirera andra genom sin passion för konsten.

Bra att veta

  • När kursens alla tillfällen har passerat är det bara att återanmäla sig om du vill fortsätta.
  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart. 
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Glashuset Ludvika

Verkstadsvägen 6, Ludvika

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 600 kr

Summa: 600 kr

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde