Vill du förstå AI ännu bättre och lära dig mer om användbara AI-verktyg? I denna fortsättningskurs får du konkreta tips och insikter om hur du kan effektivisera din vardag med hjälp av AI. Du kan spara både tid och energi med hjälp av moderna AI-verktyg. Du får en djupare förståelse för hur AI fungerar och hur du kan använda den i praktiken. Varmt välkommen till en spännande AI-kurs!
Exempel på sådant som tas upp i kursen:
Vi träffas under tre lördagar i Medborgarskolans lokaler på Hagagatan 23A (T-bana Odenplan).
Lördag 1 februari klockan 14.00-16.15
Lördag 8 februari klockan 14.00-16.15
Lördag 15 februari klockan 14.00-16.15
Du behöver inte köpa något kursmaterial. Allt undervisningsmaterial är i digitalt format.
Martin Ågren har lärarexamen (5,5 år - "Master of Education") och har studerat AI på universitet samt är van att använda generativ AI. Martin skriver regelbundet om AI online här:
verksamhetsvision.se
Vi ebjuder även kursen AI på jobbet - arbeta smartare, inte hårdare för företag till ett förmånligt paketpris!
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som hjälper dig att växa som individ. Vi har ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen. Medborgarskolans främsta verksamhet är folkbildningsverksamheten.
Folkbildning är ett sätt att lära sig nya saker utanför vanliga skolor. Det sker på platser som bibliotek, folkhögskolor, studieförbund och genom föreläsningar. Målet är att ge alla i samhället en chans att lära sig nya kunskaper och utveckla nya tankesätt på ett demokratiskt och rättvist sätt.
Folkbildningens pedagogik handlar om att anpassa kurser och studiecirklar efter deltagarnas intressen och förutsättningar. Den är alltid frivillig och inte styrd av staten, men den har ändå varit viktig för Sveriges utbildnings- och kulturpolitik. Den handlar om att bredda kunskaper inom områden som inte bara rör yrken eller akademiska ämnen, utan också hjälper människor att förstå och orientera sig i samhället. Innehållet i folkbildning förändras över tid, beroende på vad människor behöver och vad som händer i samhället.
I dagens informationssamhälle hjälper folkbildningen oss att förstå och hantera all information som finns, se saker i ett större sammanhang och öka livskvaliteten. Det kan också bidra till större tolerans och förståelse för det som är främmande. En helhetssyn på livet och världen är en viktig del av folkbildningens idé.
Deltagaravgift: 1 195 kr
Summa: 1 195 kr