Ort
Falkenberg
Startdatum
3 Sep 2024
Tid
13:30-15:45
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
45812
Pris
1 695 kr

Om arrangemanget

Upptäck Improvisationsteater för Seniorer hos Medborgarskolan. Utveckla ditt kreativa tänkande, stärk ditt självförtroende och upplev glädjen i spontant scenframträdande.

Innehåll

Välkommen till en värld av fantasi och dramatik i vår kurs i Improvisationsteater för Seniorer. Denna kurs är perfekt för dig som är nyfiken på improvisationsteater. Vi kommer att utforska grundläggande element som acceptans och blockering, spontanitet, status och berättande. Kursen stärker din kreativitet, samarbetsförmåga och berättarförmåga, och bygger upp ditt självförtroende på scenen.

Målgrupp

Denna kurs är utformad för seniorer (60+) som är intresserade av att utforska teaterns värld tillsammans med andra likasinnade.

Förkunskap

Detta är en nybörjarkurs och inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och arbetar utifrån Medborgarskolans kärnvärden.

Kursmaterial

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart. Om du vill delbetala kursen, skriv det i meddelanderutan vid din anmälan.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

Bra att veta

  • Kom i bekväma kläder och skor.
  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt.
  • Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
  • Friskvårdsbidrag gäller på denna kursen.
  • Utebliven närvaro eller utebliven betalning gäller inte som avbokning.

Medborgarskolan och folkbildning

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Medborgarskolan Falkenberg

Holgersgatan 21, Falkenberg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 695 kr

Summa: 1 695 kr

Utforska ämnesområde