Ort
Karlstad
Startdatum
15 Sep 2024
Tid
15:30-16:15
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
81111
Pris
1 050 kr

Om arrangemanget

På dansmix får du testa på olika dansstilar till olika sorters musik. Med rörelseglädjen som drivkraft övar vi upp fantasin, inlevelsen i musiken och stärker självkänslan. I dansen vi upp motorik, kroppsuppfattning och det sociala samspelet.

Om kursen

Vi möter dansen genom olika övningar och lekar, där vi tränar på bland annat kroppskontroll och koordinationsförmåga. Vi kommer tillsammans att testa olika dansstilar och vårt främsta fokus under träningarna är dansglädje! Förvänta er mycket hopp och lek! 

Kursen är i 12 veckor varje vecka samma dag och tid med uppehåll för höstlovet v. 44.

För vem

Den här gruppen riktar sig till dig som är mellan 7-9 år. Du är välkommen oavsett tidigare erfarenhet och vi anpassar träningen utefter det! 

Kursledaren

Vi som håller i dansen heter Matilda och Ebba. Vi har båda erfarenhet av att träna grupper i olika åldrar och nivåer, utöver det har vi en utbildning i danspedagogik från Karlstad universitet. 
Ebba och Matilda delar på gruppen och byts av var tredje vecka. 

Bra att veta

Bär bekväm klädsel och gymnastikskor och ta med vattenflaska. 
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Om folkbildning

En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 050 kr

Summa: 1 050 kr

Utforska ämnesområde